topul mârlanilor: trecere de pietoni transformată în parcare de un sibian "deştept"

topul mârlanilor: trecere de pietoni transformată în parcare de un sibian "deştept"Cu tristeţe vă anunţăm că reluam campania cu Topul Mârlanilor deoarece aceştia par să se fi înmulţit în loc să fie din ce în ce mai puţini. Acest “mârlan” este din decembrie 2011, dar merită trecut în topul Ora de Sibiu, pentru nesimţirea de care a dat dovadă.

Ştim că sunteţi sătui de astfel de şoferi cu bun simţ, dar nu putem să trecem cu vederea astfel de exemple ca cel de faţă.

Un “deosebit” posesor al unui VW Golf 4 cu numărul SB – 09 – BTS, a găsit de cuvinţă să îşi parcheze această minunăţie de maşină pe trecerea de pietoni de la intersecţia Şoseaua Alba Iulia cu strada Turismului.

Săracii pietoni au trebuit să ocolească această maşină parcată cu nesimţire pe trecerea ce normal este utilizată pentru cei ce merg pe jos.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]


Ultima oră

Comentariul meu