peste 700 de medieşeni şi-au achitat impozitele în prima zi de încasare

peste 700 de medieşeni şi-au achitat impozitele în prima zi de încasare730 cetăţeni şi-au plătit taxele şi impozitele locale în prima zi de încasare a acestora, atât la sediul primăriei Mediaş, cât şi la centrele de încasare din cartierele Gura Câmpului şi Vitrometan. Dintre aceştia, mai mult de jumătate, mai exact 483 de medieşeni şi-au achitat integral taxele şi impozitele locale.

 Suma totală a încasărilor este de 201.522 de lei, cu aproximativ 50.000 de lei mai mult faţă de suma încasată anul trecut în prima zi de încasări.
Reamintim faptul că, cetăţenii municipiului Mediaş îşi pot achita datoriile fiscale atât la ghişeele din cadrul primăriei cât şi la centrele de încasare din cartierele oraşului, iar cei care îsi achită integral impozitul datorat până la data de 31 martie vor beneficia de bonificaţia de 7 %.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna!

    Domnilor, asta e stire?! Daca a-ti vedea cat de inapoiati sunteti?! Ganditi-va putin: credeti ca in SUA, Franta, Germania sau alte state civilizate se discuta de asa ceva?! ca se face din asa ceva o “stire”?!….Ofr-of…mama ei de mentalitate INAPOIATA!!!