hoţi de scule electrice şi motorină prinşi la tălmaciu şi veştem

hoţi de scule electrice şi motorină prinşi la tălmaciu şi veştemUn tânăr, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, a fost depistat, ieri, în timp ce încerca să vândă mai multe scule electrice.

În urma efectuării cercetărilor s-a stabilit faptul că în data de 05.01.2012, acesta împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, au pătruns prin efracţie într-o anexă a unui imobil situat în oraşul Tălmaciu, de unde au sustras mai multe scule electrice, care ulterior au fost găsite la domiciliul acestora. Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Politiei Oraşului Tălmaciu.

Hoţi de motorină prinşi la Veştem

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat telefonic despre faptul că, ieri, în  jurul orei 02.20, pe raza localităţii Vestem, o persoană încearca să sustragă combustibil din rezervorul unui autotren. În urma cercetării la faţa locului, poliţistii au identificat un autoturism, în care se aflau F. C., în vârstă de 57 ani, şi O. C.,  în vârstă de 41 ani, domiciliaţi în  judeţul Brasov, care au sustras aproximativ 70 litri combustibil din rezervorul unui autotren. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pe bază de  ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetarile sunt continuate de către lucrătorii Sectiei Poliţiei Rurale Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu