curtean despre transferul său la dinamo: "sunt fericit ca transferul meu s-a rezolvat"

curtean despre transferul său la dinamo: "sunt fericit ca transferul meu s-a rezolvat"FC Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial transferul jucatorului Alexandru Curtean. Noua achizitie a echipei din „Stefan cel Mare” va semna un contract pana la 30.06.2016 si se va alatura lotului in cantonamentul de la Saftica, anunţă fcdinamo.ro.

FC Dinamo Bucuresti si FC Timisoara au ajuns la un acord pentru transferul jucatorului Alexandru Curtean. Ultima oara la FC Timisoara, Alexandru Curtean va semna un contract cu FC Dinamo Bucuresti pana la 30.06.2016, iar in aceasta seara se va alatura lotului in cantonamentul de la Saftica.

„Sunt fericit ca transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorinta pe care mi-am pus-o in acest an si ma bucur ca s-a implinit in cateva zile! Sunt nerabdator sa ma alatur grupului puternic de la Dinamo, sa ma integrez cat mai repede si sa fac parte din echipa liderului! Imi doresc enorm sa fac performanta la Dinamo, sa castig in acest an primul meu trofeu din cariera!”, au fost primele cuvinte ale noului mijlocas dinamovist pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare. „Este un jucator pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucator de care Dinamo are nevoie. Sunt sigur ca se va integra foarte repede in grupul nostru pentru ca este, repet, un jucator de valoare, obisnuit sa lupte pentru castigarea unui trofeu”, a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu pentru www.fcdinamo.ro.

Ultima oră

Comentariul meu