înfrângere pentru csu înainte de reluarea campionatului. sibiul a pierdut în fața celor de la bc mureș cu 70-76

înfrângere pentru csu înainte de reluarea campionatului. sibiul a pierdut în fața celor de la bc mureș cu 70-76CSU a pierdut partida disputată luni seară în Sala Transilvania la capătul unei partide în care Cătălin Vulc a testat aproape toți jucătorii de pe bancă. Austin a fost menajat după ce a suferit o accidentare în precedentul amical cu Mobitelco Cluj Napoca.

Meciul de luni seară a fost unul mai degrabă în care baschetbaliștii sibieni au fost cu gândul la mult mai importanta partidă de duminică seară de la Oradea.

Cătălin Vulc a dorit să îi vadă la lucru și pe mai tinerii Lefter și Pascu în fața unor adversari puternici cum au fost oaspeții de la Tg Mureș.

În condițiile în care a lipsit și Austin, Sibiul a făcut un joc  mai mult decât bun.

Scott a arătat că revenirea în Sala Transilvania îi priește pe deplin, americanul marcând de altfel și cele mai multe puncte pentru CSU (20), în această partidă. Mureșenii au condus pe tabelă până în sfertul 3, când CSU a egalat, scor 63-63. Sibienii au trecut și în avantaj, dar până la urmă câteva greșeli în atac și o relaxare pe final, au făcut ca Mureșul să învingă cu 70-76/

CSU Sibiu – BC Mureș 70 – 76 (17-21, 17-18, 20-18, 16-19)

CSU Sibiu:

Scott 20, Riley 8, Crăciun 9, Wisseh 17, Nikita 16

BC Mureș:

Stănescu 5, Dumitru 8, Watson 13, Forte 17, Alexaeyu 8, Pekovik 6, Lăpuște 14, Cooley 7

Ultima oră

Comentariul meu