scena şi bradul demontate din piaţa mare a sibiului
Imagine de arhivă cu Târgul de Crăciun din Sibiu (2012)

scena şi bradul demontate din piaţa mare a sibiuluiScena şi iluminatul festiv din bradul de Crăciun va fi demontat începând de luni, iar bradul va fi transportat din Piaţa Mare. Direcţia tehnică va stabili ulterior o utilizare pentru lemnul rezultat.

 Târgul de Crăciun se află la final

Organizat de Fundaţia Austria Pro România şi sprijinit de municipalitatea sibiană, Târgul de Crăciun aflat la cea de-a cincea ediţie a ajuns la final.

Inaugurat în data de 26 noiembrie, Târgul a oferit posibilitatea sibienilor să cumpere produse specifice sărbătorilor de iarnă: de la aranjamente, haine, dulciuri şi până la bijuterii şi alte cadouri. Peste 1.600 de copii au învăţat brutărie şi lucru manual în „Făbricuţa de cadouri”. Caruselurile şi celelalte jocuri au adus în Piaţa Mare numeroşi copii, care s-au putut întâlni şi cu Moş Crăciun.

Cele 63 de căsuţe în care comercianţii şi-au expus marfa sunt deja demontate. O parte din acestea au fost demontate înainte de Revelion pentru a putea face loc sibienilor care au dorit să participe la concertele din piaţă.

Evenimentul se bucură de succes în fiecare an, având tot mai mulţi vizitatori atât fizic cât şi online, pagina web a evenimentului fiind accesată de 28.655 de ori.

Anul Nou s-a numărat în Piaţa Mare

Sibienii au răspuns într-un număr mare invitaţiei lansate de Primărie şi Casa de Cultură a Municipiului. Piaţa Mare s-a animat cu concertele trupelor Oldiz Band, Juke Box, Dalma & the Vagabonds şi Paradigma, care au urcat pe rând pe scena care a fost amenajată aici.

Primarul Klaus Iohannis a fost şi anul acesta alături de cei aflaţi în piaţa centrală a oraşului. Acesta a numărat împreună cu spectatorii ultimele 10 secunde ale anului 2011, dând startul artificiilor care au marcat intrarea în 2012.

Ultima oră

Comentariul meu