csu sibiu joacă două partide de verificare fără spectatori cu cluj și mureș. scott revine la echipa lui cătălin vulc

csu sibiu joacă două partide de verificare fără spectatori cu cluj și mureș. scott revine la echipa lui cătălin vulcCSU Sibiu dispută vineri de la ora 17.30 un prim meci amical în compania celor de la Mobitelco Cluj Napoca. Sibienii vor juca un al doilea meci, luni 9 ianuarie, tot de la 17.30 cu BC Mureș Tg. Mureș.

Sibienii pregătiți de Cătălin Vulc au reluat de câteva zile antrenamentele, la acestea participând și Cortney Scott, baschetbalist revenit la echipă după două sezoane petrecute la CS Otopeni, grupare ce s-a retras între timp din campionatul național de baschet masculin.

”Este un jucător bun, pe care îl știm pentru că a mai jucat la Sibiu. El îl înlocuiește pe Kearse”, a explicat directorul executiv al echipei sibiene, Mircea Vulc.

Sibiu are programate două partide de verificare până la debutul în retur din deplasarea de la Oradea. În afară de meciurile cu Cluj și Mureș este posibil să mai apară încă un joc amical în compania celor de la Rovinari, dar deocamdată nu s-a confirmat oficial.

 

Ultima oră

Comentariul meu