atenție șoferi! acțiune pe viteză cu radare în cascadă la limita județului sibiu cu alba

atenție șoferi! acțiune pe viteză cu radare în cascadă la limita județului sibiu cu albaÎn cursul acestei zile, poliţişti sibieni desfăşoară o amplă acţiune pe linia combaterii vitezei neregulamentare. Acțiunea a început la ora 8.00 și se finalizează la ora 15.00.

În cursul acestei zile, în intervalul orar 0800 – 1500, Serviciul Rutier Sibiu în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba – Serviciul Rutier,   desfăşoară o amplă acţiune, în sistem “cascadă”, pe linia sancţionării şi combaterii vitezei excesive.
La nivelul judeţului Sibiu, analizele efectuate de poliţiştii rutieri au evidenţiat faptul că, pe drumurile naţionale, principala cauză generatoare de accidente rutiere o reprezintă viteza în cele două forme ale sale – neadaptată la condiţiile de drum sau excesivă.
În judeţul Sibiu, acţiunea se desfăşoară pe segmentul de drum naţional DN 1, Sibiu – limită judeţ Alba, fiind angrenate 4 echipaje ale Serviciului Rutier. Autospeciala Serviciului Rutier Sibiu dotată cu sistem de supraveghere şi înregistrate a vitezei de deplasare (aparat radar) este amplasată pe raza localităţii Sălişte. Celelalte 3 echipaje ale poliţiei rutiere se vor afla pe raza localităţilor Salişte, Miercurea Sibiului şi Şelimbăr pentru oprirea conducătorilor auto

Ultima oră

Comentariul meu