Interviu cu Paul Pârvulescu după ce a semnat cu Steaua: "Îmbătrâneam dacă stăteam după Dinamo!"

Interviu cu Paul Pârvulescu după ce a semnat cu Steaua: "Îmbătrâneam dacă stăteam după Dinamo!"După aducerea lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov, Steaua a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, achiziţionându-l pe Paul Pârvulescu (23 ani) de la Gaz Metan Mediaş. Dinamovist declarat, jucătorul medieşean a explicat că oferta venită din partea roş-albaştrilor nu putea fi refuzată, conform prosport.ro.

Interviu cu Paul Pârvulescu după ce a semnat cu Steaua: "Îmbătrâneam dacă stăteam după Dinamo!"

Eşti stelist cu acte în regulă?
Da, în sfârşit, mi-am luat o piatră de pe inimă! Am semnat pe patru ani începând din această iarnă şi sunt foarte fericit de alegerea făcută!

Ai venit la Bucureşti să negociezi cu Dinamo, dar te-ai trezit în curtea Stelei…
Stai puţin, că eu nu am venit în capitală special pentru transfer! Mi-am petrecut Revelionul aici, alături de prietena mea, şi am mai rămas câteva zile. Nici nu ştiam despre interesul Stelei. Probabil că aşa a vrut Dumnezeu.

Cum rămâne cu declaraţia ta: „Dinamo ia titlul”?
(n.r. – râde) Dinamo s-a interesat cel mai mult de mine de-a lungul timpului şi pot spune că declaraţiile mele au fost mai mult de conjunctură. Să ştii că nu îmi pare deloc rău pentru că am ales Steaua! Am primit o ofertă de nerefuzat şi am acceptat pe loc să vin. Până la urmă ce era să fac? Să aştept toată viaţa ca Dinamo să mă transfere şi să mă trezesc că îmbătrânesc la Mediaş?

Dar…
Să nu mă înţeleagă greşit, celor de acolo le sunt recunoscător pentru tot ce mi-au oferit şi pentru cum s-au purtat cu mine, dar era cel mai potrivit moment să fac pasul la un club important. Am simţit că în această pauză competiţională trebuie să plec.

Şi totuşi ai spus că nu ai juca niciodată la Steaua sau Rapid, din respect pentru suporteri….
Nu este adevărat! Nu am declarat niciodată că aş refuza o ofertă convenabilă venită de la o echipă importantă. Până la urmă, trebuie să progresez şi eu în carieră.

Cum crezi că te vor primi suporterii stelişti?

Eu sper că nu voi avea probleme. Oricum, le promit că le voi demonstra prin evoluţiile mele că merit să îmbrac tricoul acestei echipe. Îmi voi da viaţa pe teren pentru Steaua!

„Nu mă tem de criticile lui Becali”

Nu îţi este frică de Gigi Becali?
Nu, fiindcă am vorbit cu domnul Becali la telefon şi mi-a urat baftă. Nu cred că voi avea probleme cu dumnealui, fiindcă nu sunt atât de sensibil la critici. Până la urmă, totul depinde de mine, aşa că nu am nicio teamă.

În tur n-ai prea jucat. Nu ţi-e frică de o lipsă de formă?

În niciun caz. Am fost accidentat, dar acum sunt bine din punct de vedere medical şi mă voi pune la punct şi fizic în pauza de iarnă. Oricum, sărbătorile de iarnă nu au lăsat urme, fiindcă am mâncat tot ce am poftit, dar nu m-am îngrăşat deloc .

„De mic am ţinut cu Gazul”

Ce clauză ţi-a pus Steaua?
Nu ştiu dacă mă crezi, dar nu este nici una stipulată.

Aşadar, în cazul unor evoluţii bune, poţi pleca fără probleme la o echipă mai bună, în străinătate?
Să dea Dumnezeu! Eu aşa aş vrea. Totuşi, acum nu-mi doresc nimic altceva decât să câştig campionatul cu Steaua din chiar primul sezon.

Totuşi, cu ce echipă ai ţinut în copilărie?
De mic am fost suporterul lui Gaz Metan, iar de acum voi ţine doar cu Steaua.

Ce spunea Pârvulescu despre „roş-albi”:
„Sper să se rezolve transferul la Dinamo. Îmi doresc foarte mult să joc acolo. Visez să ajung la reunirea echipei de după Sărbători”
22 decembrie 2011

„Le mulţumesc tuturor suporterilor dinamovişti pentru susţinere şi le promit că Dinamo este singura echipă la care voi juca”
Vara lui 2011

Ce spun fanii Stelei
Dacă în „Groapă” v-am dat trei, la noi vă dăm patru. Dă un gol şi Paul Pârvulescu

Robert

Urmează să îi luăm şi pe Dănciulescu şi Niculae :))
FCSB

Ce ţeapă v-a dat Gigi! Ştiam eu că Badea nu mai are biştari. I-a pierdut la păcănele!

Mike

Ce spun fanii lui Dinamo
Badea, ţi-ai semnat plecarea şi tu, şi Săvulescu! Jur că nu mai calc în „Groapă” până nu plecaţi. Respect, GIGI!

Plecaţi cu toţi

Cel mai mare mercenar este Paul Pârvulescu!!!!
MDL

Ultima oră

Comentariul meu