hămbăşan: ”sper ca voinţa să rămână în liga 1. nu vând echipa nimănui”

hămbăşan: ”sper ca voinţa să rămână în liga 1. nu vând echipa nimănui”Președintele Voinței, Ioan Hămbășan, a mărturisit că nu se aștepta ca echipa sibiană să se descurce atât de bine în 2011. Hămbăşan a mai spus că așteaptă ca oficialitățile locale să-și țină promisiunile de susținere a echipei.

Președintele echipei sibiene CSU Voința, Ioan Hămbășan, recunoaște că nu s-a așteptat ca gruparea pe care o conduce să aibă un parcurs atât de bun în 2011. Hămbășan a mărturisit că a fost luat prin surprindere, dar crede că, în noul an, echipa sibiană va reuși și mai mult de-atât. ”Ceea ce am trăit în 2011 e peste așteptările mele. Am jucat barajul de promovare, am ajuns în Liga I și, cred eu, nu ne-am făcut de rușine pe prima scenă fotbalistică. Cu puțină șansă și ceva noroc, putem realiza și mai mult de-atât. Am încredere în cei din conducerea tehnică și în jucători că, în retur, vom acumula și mai multe puncte. Important este ca echipa să rămână în Liga I”, a declarat Hămbășan pentru voinţasibiu.ro.

Hămbășan: ”Așteptăm ca autoritățile locale să își respecte promisiunile”

Ioan Hămbășan, președintele clubului CSU Voința, a afirmat că bugetul sibienilor se bazează, în continuare, în mare parte pe sumele provenite din drepturile TV, precum și din vânzarea biletelor, motiv pentru care le mulțumește încă o dată suporterilor. Totodată, oficialul nou-promovatei susține că așteaptă ca atât primarul Klaus Iohannis, cât și președintele Consiliului Județean, Martin Bottesch, să își respecte promisiunile făcute. ”Președintele Consiliului Județean, domnul Martin Bottesch, ne-a promis că, în ședința din luna ianuarie, va supune la vot acordarea sumei de 200.000 de euro clubului nostru. De asemenea, așteptăm ca domnul primar Iohannis să ne sprijine cu ce ne-a promis. Din câte știu, s-a aprobat bugetul pentru 2012 și sper ca în acesta să fie cuprinse și sumele pentru lucrările absolut necesare la Stadionul ”Municipal”. Știm că domnul primar este un om de cuvânt și nu avem niciun fel de emoții că nu ne va sprijini cu ceea ce ne-a promis. La începutul lunii februarie încep lucrările de montare a turnicheților la porțile de acees în incinta stadionului. Sperăm ca acestea să fie finalizate până la ora primului nostru meci de acasă, pntru că ar fi dezamăgitor, în primul rând pentru suporteri, dacă – după atâția ani în care au așteptat ca Sibiul să revină pe harta Ligii I – să fie nevoiți să meargă la Mediaș, sau în altă parte, pentru a ne fi alături. Fără turnicheți nu mai putem juca acasă. Am avut derogare până la finalul turului”, a mai declarat Ioan Hămbășan pe site-ul oficial al echipei sibiene.

”Vânzarea echipei? O glumă bună”

Președintele grupării de pe ”Municipal”, Ioan Hămbășan, a infirmat zvonurile conform cărora ar urma să înstrăineze clubul. ”Nici măcar în glumă nu am vorbit despre așa ceva. Nu s-a pus o astfel de problemă în niciun moment. Dar, dacă vine cineva mult mai puternic din punct de vedere financiar și dorește să preia clubul, nu ne opunem. Repet însă, până în momentul de față nu a existat însă niciun fel de discuții în acest sens. Sunt simple zvonuri, care nu fac deloc bine echipei”, a spus Hămbășan.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Felicitari si “La Multi Ani!” domnului Hambasan, echipei si sponsorilor. Hai Sibiul!!!