transilvania rookie fest 2012 revine la arena platoș

transilvania rookie fest 2012 revine la arena platoșPentru a doua oară, România intră în circuitul mondial World Rookie Tour, cea mai importantă competiție din lume dedicată snowboarderilor ce încă nu au împlinit 18 ani. Cea de-a doua ediție a Transilvania Rookie Fest va avea loc la Arena Platoș, între 27 și 29 ianuarie 2012 și va reuni la start tineri snowboarderi din Europa.

World Rookie Tour este o competiție internațională formată din mai multe etape ce se desfășoară din Cehia în Australia și din Chile în Canada, marea finală urmând să aibă loc în Austria, la Ischgl. Tinerii snowboarderi sunt împărțiți în două categorii de vârstă, Rookies, tineri născuți între 1 ianuarie 1994 și 31 decembrie 1996, și Grooms, cei născuți după data de 1 ianuarie 1997. Ambele secțiuni sunt divizate în grupe de fete și băieți.

Concursul găzduit de Arena Platoș este cotat la două stele și este cea de-a doua etapă din World Rookie Tour. Competiția începe anul acesta în Livigno, Italia, trece prin Franța, Canada, Cehia, Chile și Australia iar finala este programată între 11 și 15 aprilie pe pârtiile din Ischgl, Austria.

Transilvania Rookie Fest va avea loc, ca și anul trecut, în Fun Park-ul Arena Platoș. Față de sezonul precedent, suprafața Fun Park-ului s-a dublat, noi elemente de dificultate medie și avansată fiind adăugate, pentru și mai multă adrenalină. „Fun Park-ul va fi deschis în curând iar toți cei ce doresc să se antreneze pentru Transilvania Rookie Fest sunt bineveniți. Ne bucurăm că putem organiza și a doua ediție a acestei competiții, sper ca snowboardul să devină din ce în ce mai cunoscut și practicat în România”, spune Martin Freinademetz, organizatorul competiției și multiplu campion mondial și european la snowboard.

Concurenții români ce doresc să se înscrie la Transilvania Rookie Fest pot descărca documentele de înscriere pe www.arenaplatos.ro/evenimente iar informații suplimentare pot fi obținute pe mail, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro. Toți tinerii snowboarderi trebuie să aibă acordul părinților sau tutorelui pentru a se înscrie în acest concurs.

 

Ultima oră

Comentariul meu