îngrijitorul din cauza căruia a evadat o tigroaică de la zoo a fost dat afară. tu cum comentezi decizia?

îngrijitorul din cauza căruia a evadat o tigroaică de la zoo a fost dat afară. tu cum comentezi decizia?Municipalitatea sibiană a anunţat că Romică Bejean nu mai este angajat la Zoo de la finele anului trecut. Acesta este îngrijitorul ce a uitat cuşca deschisă la ţarcul tigrilor, iar din cauza lui o tigroaică a evadat şi a fost împuşcată după câteva ore.

„Contractul de munca al ingrijitorului care a uitat deshisa incuietoarea custii tigrului a fost reziliat in luna decembrie. Ingrijitorului i-a fost imputata suma de 50 de lei, reprezentand valoarea contabila a tigrului”, se arată într-o informare trimisă de primăria Sibiu.

Referitor la intentia unui cetatean din Suceava de a dona Gradinii Zoo Sibiu un tigru, aceasta a fost declinată. „Municipalitatea a fost contactata in legatura cu dorinta unui cetatean de a dona Gradinii Zoologice Sibiu un tigru. Gradina Zoologica Sibiu nu poate accepta aceasta donatie pana ce nu se vor finaliza lucrarile de imbunatatire a sigurantei custilor”, se mai arată în comunicarea primăriei Sibiu.

Credeţi că s-au luat decziile corecte?

Aşteptăm comentariile voastre aici sau pe pagina noastră de Facebook!

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. „La omul sarac,nici boii nu-i trag”.Asa s-a intamplat si cu acest amarat.Dupa ce ca era platit ca vai de mama lui,l-au „ras” din toate punctele de vedere.Criminlalul este „bine ,merci”.Se descurca,doar este baiat destept.

  2. Ca de obicei, vinovat este acarul Paun.Dar veterinarul? Ce a patit veterinarul? Asa ca poate sa ucida animalele de la zoo in continuare.
    Decizia de a nu primi tigrul de la Suceava e o timpenie. Cica vor sa securizeze custile. Si cum nu sint bani, ca de obicei…

  3. sa il impuste si pe el si pe cei care au impuscat tigrul
    nenorocitii
    trebuia sa il plateasca cu 5000 de eur cat e valoarea lui

    1. moca ,nu prea sti preturile,intra pe ,,Hunting”si vezi acolo preturi,cu tot aranjat asa cum sa desfasurat ,,vinatoarea” e de 10 ori mai mult decit ai licitat bade…