foto pârvulescu cumpărat de steaua cu 1 milion de euro chiar de sub nasul lui dinamo

foto pârvulescu cumpărat de steaua cu 1 milion de euro chiar de sub nasul lui dinamoJucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa lui Gigi Becali, conform steauafc.com.

Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa.” a declarat Paul Parvulescu.

Transferul lui Pârvulescu la Steaua vine după ce fotbalistul a fost la un pas de a semna cu Dinamo chiar astăzi. Oficialii grupării „roş-albe” au aflat că Steaua şi Rapid încercau să-l deturneze pe jucător şi au intensificat negocierile, însă a fost prea târziu. Mutarea a fost la un pas să se perfecteze, însă Steaua a plusat decisiv. Deşi şi-a declarat în mai multe rânduri dragostea pentru culorile „roş-albe”, Pârvulescu a semnat astăzi un contract pe cinci sezoane cu Steaua şi se va prezenta la reunirea echipei de pe 9 ianuarie.

1 milion de euro va plăti Steaua pentru transferul lui Paul Pârvulescu

„Da, dom’le, transferul e rezolvat. Acum o oră nu puteam confirma, pentru că nu erau semnate actele. Cu altă ocazie, Badea de la Dinamo să aibă grijă cu cine se pune! Credea că o să uit ce mi-a făcut cu Chipciu? Băiatul semnase şi Badea tot trimitea oferte, să facă şicane! E, Badea a vrut război, uite că are război. Pîrvulescu este oficial jucătorul Stelei, la revedere!” a spus Becali la gsptv.


Ultima oră

Comentariul meu