dinamo îl vrea pe iulian popa de la voinţa în locul lui pârvulescu de la mediaş

dinamo îl vrea pe iulian popa de la voinţa în locul lui pârvulescu de la mediaşPentru că negocierile cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul lui Pârvulescu la Dinamo au intrat în impas, dinamoviştii vor să îl aducă la echipă pe sibianul Iulian Popa.

 Dinamoviştii au pregătit şi o variantă de schimb: Iulian Popa, 27 de ani, mijlocaş stînga la Voinţa Sibiu. Chiar dacă este mai în vîrstă decît Pîrvulescu, ar fi o soluţie mai ieftină. Fotbalistul a avut un sezon bun de toamnă. A marcat de 3 ori şi a avut două pase decisive în 16 meciuri, în 1.337 minute bifate. Tratativele vor demara doar dacă pică transferul lui Pîrvulescu, anunţă gsp.ro.

3.000 de euro este salariul lunar al lui Pîrvulescu la Mediaş, Dinamo pregătindu-i o sumă dublă
„De ce nu s-a făcut încă transferul meu la Dinamo? Cel mai bine e să-i întrebaţi pe şefii celor de la Gaz Metan Mediaş. Eu vreau să se rezolve, să fie bine pentru toţi” (Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan)

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Vointa trebuie sa aduca jucatori
    valorosi, nu sa-l cedeze pe cel mai bun,daca mai vrea Liga I…

  2. sper sa nu plece Iulica Popa de la Sibiu,si mai ales la Dinamo.E cel mai bun din echipa ,trage dupa el echipa.Sper sa marcheze in poarta lui Dinamo in retur si sa invinga sibiul.Astept un meci al sibiului cu Dinamo de foarte multi ani.O sa fie o atmosfera foarte ostila ptr Dinamo.