Cioban omorât în bătaie de un alt „coleg” la Caşolţ

Cioban omorât în bătaie de un alt „coleg” la CaşolţUn bărbat este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav după ce, în cadrul unei altercaţii, a lovit puternic un bărbat, leziunile suferite conducând la decesul acestuia.

În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 1530, T. Gheorghe a sesizat telefonic faptul că S. Stelian, angajat ca cioban la stâna sa, a fost victima unei agresiuni, iar în drum spre Spitalul Clinic Judeţean Sibiu acesta a decedat.

Echipa de cercetare la faţa locului, condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a stabilit următoarele:

În noaptea de 02/03.01.2012, între victimă – S.Stelian, în vârstă de 54 ani, domiciliat în municipiul Sibiu şi agresor –  H. Dănuţ, în vârstă de 46 ani, domiciliat în judeţul Bacău, ambii angajaţi ca ciobani la stâna lui T. Gheorghe, a avut loc un conflict spontan în urma căruia victima l-a lovit în mod repetat pe S. Stelian cu un obiect contondent în zona capului şi a corpului. În cursul agresiunii, autorul i-a sustras victimei un telefon mobil şi suma de 500 lei, după care a fugit, în prezent sustrăgându-se cercetărilor.

Acest eveniment s-a produs în extravilanul localităţii Caşolţ.

În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi a naturii morţii.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu sunt desfăşurate activităţi specifice în vederea reţinerii autorului şi tragerea la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea şi supravegherea      procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu