bud a trecut de clipele de coşmar: "poate voi juca în retur"

bud a trecut de clipele de coşmar: "poate voi juca în retur"Atacantul lui Gaz Metan Cristian Bud are şanse să prindă chiar ultimele meciuri din acest sezon, deşi medicii s-au luat de cap când au văzut cât de gravă e accidentarea. Operat în Ungaria pe banii lui Marius Vizer, Bud a primit garanţii că în patru-cinci luni va putea să revină pe terenul de joc, conform prosport.ro.

bud a trecut de clipele de coşmar: "poate voi juca în retur"Accidentat grav pe 8 decembrie în meciul jucat la Timişoara în sferturile Cupei României, majoritatea specialiştilor îi prevesteau lui Cristian Bud finalul carierei. Medicul la care s-a operat în Ungaria i-a readus acestuia zâmbetul pe buze pentru noul an. Operaţia efectuată înainte de Crăciun a decurs bine şi acesta va reveni pe teren mult mai repede decât cele mai bune pronosticuri. „Dumnezeu m-a salvat! De asemenea trebuie să îi mulţumesc doctorului şi domnului Vizer”, spune Bud.

Face recuperare acasă

Omul de afaceri i-a plătit acestuia operaţia, urmând să îşi recupereze banii de la Gaz Metan. Medicii s-au temut pentru cariera lui când i-au văzut genunchiul, dar situaţia s-a schimbat radical după operaţie.

Atacantul va începe azi acasă, la Baia Mare, recuperarea. „Organismul a reacţionat foarte bine după operaţie, sunt şanse de 70% să revină pe finalul acestui sezon măcar pentru câteva minute. De jucat fotbal sigur voi mai juca”, a mai declarat Bud. Pe 14 ianuarie acesta va efectua un nou control medical în Ungaria, fiind monitorizat în permanenţă de medici.

Ultima oră

Comentariul meu