în pragul noului an, la voinţa se anunţă lista disponibilizaţilor! vezi lista plecărilor. neguț și cigan au scăpat

în pragul noului an, la voinţa se anunţă lista disponibilizaţilor! vezi lista plecărilor. neguț și cigan au scăpatVoinţa Sibiu a terminat turul peste linia retrogradării, iar conducerea nu vrea să piardă timpul. Primul pas este renunţarea la jucătorii care nu au dat randament, sau nu au jucat suficient de mult în tur.

Astfel, patronul Ioan Hămbăşan anunţă deja lista jucătorilor care nu vor intra în calculele echipei, începând cu perioada de iarnă.  „Vom da 2-3 jucători împrumut, probabil Szabo şi Olteanu. Lui Martinescu i-a fost reziliat contractul, pe Antohi îl vom trimite înapoi la Pandurii pentru că nu îmi convine să îl ţin dacă nu joacă, iar cu Neguţ şi Cigan vom avea o ultimă discuţie în 8 ianuarie. Le-am spus ce am avut de spus, prima opţiune ar fi să îşi găsească fiecare echipă”, spune Hămbăşan.

Au stabilit cantonamentele de iarnă
În altă ordine de idei, sibienii au hotărât deja unde se vor antrena în această iarnă. Nedorind să fie mai prejos decât alte echipe din primul eşalon, conducătorii Voinţei au programat chiar şi un cantonament în Antalya.

 „Primul cantonament va dura 7-8 zile şi va avea loc la stadion, iar pe al doilea îl vom ţine în Antalya, din data de 18 ianuarie, şi se va întinde pe o durată de 18 zile”, mai zice patronul Voinţei, pentru prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu