sibianul bogdan mara revine în românia. atacantul va juca probabil la uta în liga 2

sibianul bogdan mara revine în românia. atacantul va juca probabil la uta în liga 2Sibianul Mara este aproape de o revenire în România, dar nu în liga 1 la Sibiu sau Mediaș. Bogdan este aproape de un transfer în liga 2 la UTA Arad.

„În anii trecuţi, Grecia era o destinaţie bună, acum e mult mai greu. De aceea mă gândesc în continuare, serios, ce voi face! Familia mea probabil va rămâne în România, pentru că e foarte greu să stai acolo cu cei doi copii. Probabil mă voi întoarce în ţară.

Îmi doresc o echipă care să lupte, care să aibă un obiectiv, indiferent care e, dar care are ambiţie. Eu sunt un jucător ambiţios şi îmi doresc să fac performanţă în fotbal”, a spus Mara.

Atacanţii Bogdan Mara şi Bogdan Apostu îşi vor putea alege singuri viitorul în această iarnă, iar UTA ocupă un loc special în sufletul lor, ambii îneţelegându-se excelent şi cu preşedintele Giovanni Catanzariti, dar arădenii nu doresc să forţeze nota.

„Ambii sunt fotbalişti foarte valoroşi şi e de la sine înţeles că vor căuta să ajungă la echipe din prima ligă din România, sau de din alte ţări. Dar, dacă nu-şi găsesc acordurile dorite, îi aşteptăm cu braţele deschise. Gio are pregătite oferte pentru ambii fotbalişti, cu ei ne-am rezolva problemele din atac”, consideră Roland Nagy.

Apostu şi-a reziliat contractul cu prim divizionara Petrolul Ploieşti, iar Mara nu mai doreşte să continue în Grecia, cu Skoda Xanthi.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu