Dinamo a trimis hârtie oficială celor de la Gaz Metan Mediaş pentru mijlocaşul Paul Pârvulescu

Dinamo a trimis hârtie oficială celor de la Gaz Metan Mediaş pentru mijlocaşul Paul PârvulescuNicolae Badea a trimis ieri o nouă ofertă pentru Paul Pârvulescu (23 de ani, Gaz Metan Mediaş), prima din această iarnă.

Dinamo şi-a stabilit priorităţile pentru campania de transferuri din această iarnă. Primul pe listă este Paul Pârvulescu, mijlocaşul de bandă al celor de la Gaz Metan Mediaş, fotbalist dorit cu insistenţă şi în vară. Afacerea a căzut atunci în ultimul moment, „vinovat” fiind considerat Ioan Horoba, omul care a respins oferta „câinilor”.

Chiar din acest motiv, acum, Horoba nu va mai participa la negocieri, şefii din Ştefan cel Mare trimiţând ieri prima ofertă a perioadei de transferuri pe adresa lui Corin Cindrea, preşedintele celor de la Gaz Metan. Dinamo vrea să-l achiziţioneze pe Pârvulescu în schimbul a 600 de mii de euro, iar până la sfârşitul anului, Nicolae Badea speră să semneze deja actele cu ardelenii şi cu jucătorul.

Nu ştiu dacă a venit sau nu vreo ofertă de la Dinamo, pentru că au fost zile nelucrătoare. Dacă, într-adevăr, există interes şi ni se face o ofertă bună, îl vom lăsa să plece
Corin Cindrea, preşedinte Gaz Metan

Ultima oră

Comentariul meu