Peste 2.500 de spectatori au vizionat spectacolul ”Spărgătorul de Nuci” de la Sibiu

Peste 2.500 de spectatori au vizionat spectacolul ”Spărgătorul de Nuci” de la SibiuSibienii s-au putut bucura de un spectacol de balet de zile mari, săptămâna trecută, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Balerinii trupei de balet din Sibiu nu vor avea vacanţă prea lungă, deoarece ei se pregătesc să plece într-un turneu pe 30 decembrie în Italia.

Spărgătorul de nuci, un spectacol realizat de Teatrul de Balet Sibiu şi Central Florida Ballet, a încântat publicul de toate vârstele, acesta aplaudând minute în şir.

Colaborarea dintre cele două companii nu se termină aici, ci se va continua în primăvară, în cadrul unei selecţii pentru un concurs internaţional de balet.

Balerinii trupei de balet din Sibiu nu vor avea vacanţă prea lungă, deoarece ei se pregătesc să plece într-un turneu pe 30 ianuarie în Italia, un alt maraton cultural: 14 zile, 9 oraşe, 11 reprezentaţii ale spectacolului Giselle, care a avut premiera în primăvara acestui an la Sibiu, în coregrafia lui Pavel Rotaru.

”Casa de Cultură a Minicipiului Sibiu şi Teatrul de Balet Sibiu doreşte să mulţumească tuturor colaboratorilor, spectatorilor, balerinilor şi echipei pentru sprijinul acordat în acest an”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Ultima oră

Comentariul meu