găsit motan superb, in cartierul sibian valea aurie. îl recunoașteți?

găsit motan superb, in cartierul sibian valea aurie. îl recunoașteți?Siteul adoptiipisici.ro anunță că motanul a aparut la inceputul lunii decembrie in Sibiu pe strada Sibiel, cartierul Valea Aurie!
La prima vedere seamana cu un MOTAN DE CULOARE GALBENA, dar e o culoare care este mai mult spre CREM sau MARO DESCHIS! Eu nu am mai intalnit o astfel de nuanta la pisici, ceea ce ma face sa cred ca este DE RASA, mai ales ca OCHII SUNT MARO!Ca si varsta, nu cred ca are mai mult de UN AN!
De trei zile este tinut in casa (din 21.12.2011) si a da semne clare ca A FOST CRESCUT IN CASA(se urca singur in pat, foloseste litiera fara nicio indicatie, nu a fost agitat nici macar o clipa in noua casa) fata de pisicile fara stapan care au cu totul alte reactii cand sunt prima data intr-un apartament! Este FOARTE CUMINTE si toarce instantaneu la fiecare mangaiere! E dependent de oameni!
Ori a fost PIERDUT, ori a fost ABANDONAT! Daca il recunoaste cineva sa sune la 0746054841! Daca nu, sa o faca oricine doreste si poate sa-i ofere un CAMIN CALD, hrana si mai ales MULTA DRAGOSTE!

Ultima oră

Comentariul meu