winter fashion show a prezentat ultimele tendinţe în modă la sibiu

winter fashion show a prezentat ultimele tendinţe în modă la sibiuEleganta sală a Hotelului Impăratul Romanilor a devenit neincăpătoare în seara zilei de 20 decembrie la prezentarea colecţiilor vestimentare aparţinând unor branduri de renume ce activează pe piaţa sibiană, prezentare menită să dezvăluie noile tendinţe vestimentare ale acestui sfârşit de an.

Modelele (copii, fete şi băieţi) au fost pregătite şi coordonate de Cleopatra Popescu-Bojor, în cadrul cursurilor pe care aceasta le organizează la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Într-o ambianţă sonoră asigurata de echipa Experience Sound, cu ţinute vestimentare puse la dispozitie de C&A şi magazinul GAGA pentru copii, HERMINE SHOP, HELENE, BAD AXEL, ELEGANCE, GAMA, JUSTIN’S ACCESORIES pentru damă, şi PADA MURRE, GAMA, ESCUDO, ţinute vestimentare pentru bărbaţi, atmosfera  a devenit mai elegantă, euforică, plină de stil şi culoare.

Ţinuta modelelor a fost desăvârşită prin încălţămintea oferită de DONATELLA SCARPE şi magazinul ZUCA, iar frumuseţea acestora a fost evidenţiată de specialişti în domeniu: hairstyle PAUL RADULESCU, make up SIMONA ISTIHIE.

Pentru organizatorii prezentarii, Agentia de modeling Cleopatra Popescu şi Casa de Cultură a Studenţilor, acest eveniment reprezintă un punctul de plecare şi un reper al unui şir de spectacole de tip fashion ce urmează să se desfăşoare în 2012.

 

Ultima oră

Comentariul meu