pârvulescu pleacă de la mediaş. merge în ştefan cel mare la dinamo

pârvulescu pleacă de la mediaş. merge în ştefan cel mare la dinamoNu s-au grăbit în vară, dar acum vor să fie siguri că nu mai ratează. E vorba de şefii lui Dinamo, care au reluat discuţiile în privinţa achiziţionării lui Paul Pârvulescu, fotbalist pe care la startul campionatului l-au ratat din cauza neînţelegerilor cu omologii de la Gaz Metan în privinţa modalităţii de plată, anunţă prosport.ro.

La 40 de ani, Liviu Ciobotariu încă îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Tehnicianul speră ca până la sfârşitul anului, lotul lui Dinamo să fie întărit cu cel puţin un jucător. Primul pe lista antrenorului dinamovist este Paul Pârvulescu, pentru al cărui transfer a insistat în vară, atunci când transferul a căzut în ultimul moment.

Atunci, la finalul perioadei de transferuri, „câinii” au fost aproape să-l aducă pe mijlocaşul stânga al lui Gaz Metan în „Groapă”, dar Ioan Horoba i-a convins pe membrii Consiliului de Administraţie ai medieşenilor să refuze oferta lui Dinamo. Preţul pentru care cele două părţi se înţeleseseră era de 600.000 de euro, bani pe care dinamoviştii voiau să-i plătească în două sau trei tranşe. Ardelenii au cerut ca suma să fie achitată pe loc, roş-albii au refuzat, iar tranzacţia a fost amânată.

Între timp, Nicolae Badea a continuat discuţiile pentru ca „afacerea Pârvulescu” să aibă un final fericit cât mai rapid , iar acum există semnale că, până la finalul săptămânii, mijlocaşul va fi al lui Dinamo. Preşedintele CA al „câinilor” a primit asigurări de la conducerea Mediaşului că lucrurile se vor rezolva, iar preţul pentru care înţelegerea se va face este exact cel stabilit în vară.

„Sper ca în iarna asta să se rezolve acest transfer. Îmi doresc foarte mult să joc la Dinamo. Am vorbit cu cei de acolo, dar nu pot să spun mai multe. Visez să ajung la reunirea echipei de după Sărbători. Eric e prietenul meu cel mai bun şi vorbim foarte des. Ştiu că situaţia lui nu este încă foarte clară, dar el şi-ar dori să joace la aceeaşi echipă cu mine. Ar fi frumos să îmbrăcăm amândoi tricoul alb-roşu. Vreau să vin cu Eric la Dinamo!”, a spus Pîrvulescu pentru ziarul Ring.

Ultima oră

Comentariul meu