video foto: olandezii de la bzn au umplut sala transilvania și au încântat asistența cu un show veritabil

Aproximativ 3.000 de spectatori au participat la concertul olandezilor de la BZN, avut loc miercuri seară la Sala Transilvania din Sibiu.

Aranjată și dichisită ca pentru un mare eveniment, Sala Transilvania a găzduit cel mai spectaculos și elegant concert al ultimilor ani.

Olandezii de la BZN, chiar dacă au întârziat din cauza unor probleme cu bagajele și cu o cursă aeriană ce trebuia să ajungă de la Viena la Sibiu, au stârnit aminitiri plăcute în sufletele celor trecuți de prima tinerețe și care au ținut să vadă pe viu formația lengendară a anilor 80.

Interiorul sălii a fost decorat special pentru a transmite emoţia unei seri unice. 20.000 de metri liniari de pânză au acoperit tavanul de sticlă şi fier pentru crea o atmosferă caldă şi primitoare.

50.000 de waţi de lumini au ”inundat” sala i-au făcut pe spectatori să uite că acolo se joacă de obicei baschet.

Anny Schilder şi Jan Keizer au cântat live într-o nouă formulă orchestrală formată din opt artişti, într-un concert de două ore, Best of BZN, în au fost interpretate cele mai reprezentative piese ale trupei. [nggallery id=791]

Pe o scenă de 200 de metri pătraţi, melodiile care i-au făcut celebri: “Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance, Dance”, au răsunat în acompaniamentul unei formaţii complete.

Tobe, pian clasic, clape electronice, chitară bas, chitară solo, trei backing vocals şi două voci de legendă, au readus anii ’80 la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu