s-a deschis clubul de zi pentru persoane vârstnice din sibiu

s-a deschis clubul de zi pentru persoane vârstnice din sibiuClubul de zi pentru persoane vârstince s-a deschis miercuri, 21 decembrie, într-un spaţiu situat pe strada Ocnei, nr. 20, pus la dispoziţie de municipalitatea sibiană.

Serviciul Public de Asistenţă Socială, asigură persoanelor vârstnice cu probleme materiale şi medicale servicii primare de suport (sprijin în tratamente medicale, efectuarea menajului, efectuarea cumpărăturilor, etc). Aceste servicii sunt gratuite pentru pensionarii aflaţi în situaţii dificile, care au venituri de sub 800 de lei pe lună.

În cadrul acestui program, Serviciul abilitat al municipalităţii a creat acest Club de zi pentru persoane vârstnice, adăugând astfel o componentă de socializare în cadrul serviciilor de suport oferite acestei categorii de persoane.

Spaţiul oferit de municipalitate este situat pe strada Ocnei, nr. 20 şi are o suprafaţă de 52 de metri pătraţi. Pentru a fi potrivit desfăşurării unor activităţi recreativ – instructive, spaţiul a necesitat o serie de lucrări de reparaţii şi consolidare care au însumat aproximativ 100.000 de lei.

Spaţiul poate primi simultan 20 de persoane şi este alcătuit din două încăperi. În cea de-a doua încăpere se doreşte amenajarea unei spălătorii pe care o pot folosi membrii acestui club.

Ultima oră

Comentariul meu