Miss Venezuela 2000 a murit de cancer mamar, la vârsta de 28 de ani

Miss Venezuela 2000 a murit de cancer mamar, la vârsta de 28 de aniEva Ekvall, o fostă Miss Venezuela, a murit din cauza unui cancer mamar, duminică, la vârsta de 28 de ani, anunţă Mediafax.

Fosta regină a frumuseţii din această ţară sud-americană a murit, duminică, într-o clinică din oraşul Houston din Statele Unite, informează bbc.co.uk.

Eva Ekvall a fost desemnată Miss Venezuela în anul 2000 şi a fost una dintre finalistele din concursul Miss Universe din acelaşi an. Ea a lucrat ca model, actriţă şi prezentatoare de televiziune.’

Eva Ekvall a scris şi o carte, în care a vorbit despre lupta ei cu boala, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare în rândul populaţiei din Venezuela asupra riscului de declanşare a cancerului mamar. Volumul cuprinde fotografii ale vedetei, surprinse în diverse etape ale tratamentului.

Cartea ei, „Fuera de Foco”, include şi e-mail-uri expediate de vedetă prietenilor şi membrilor familiei ei.

Eva Ekvall a făcut şedinţe de chimioterapie, a efectuat o dublă masectomie şi a apelat la chirurgia reconstructivă.

Ea ştia însă că imaginile în care apare cheală, bolnavă şi fără machiaj vor şoca populaţia din Venezuela, o ţară în care operaţiile estetice sunt foarte populare, iar reginele concursurilor de frumuseţe devin imediat vedete naţionale.

Ultima oră

Comentariul meu