video trailer nou pentru productia ghost rider 2 spirit of vengeance. sibiul și transfăgărășanul promovate din plin în promo!
video trailer nou pentru productia ghost rider 2 spirit of vengeance. sibiul și transfăgărășanul promovate din plin în promo!Un al doilea Trailer Oficial si poster pentru Ghost Rider 2 Spirit Of Vengeance a ajuns online si ne arata o parte din povestea intunecata a personajului Johnny Blaze (Nicholas Cage).

Noul trailer pentru filmul Ghost Rider: Spirit of Vengeance a celor doi creatori a contorversatului Crank, Mark Neveldine si Brian Taylor, incearca sa ne explice de ce Johnny Blaze aka Ghost Rider (Nicolas Cage) trebuie sa salveze un copil de la crunta soarta de a deveni Anticristul ce va aduce apocalipsa pe Pamant.

In acest nou trailer, exista si unele momente amuzante, la fel ca si in primul trailer, cand l-am putut vedea pe Ghost Rider urinand flacari, momente care fac filmul sa arate putin mai atragator.
Nu suntem siguri de ce nu se mentioneaza ca filmul este regizat de creatorii lui Crank, deoarece acest lucru este cel mai puternic argument pentru campania publicitara a productiei.
Ca si in primul trailer, si in acesta vedem multe imagini din Romania, chiar la inceputul trailerului veti observa Transfagarasanul, si mai apoi locatii din Hunedoara, Farcasesti, Castelul Corvinilor, Sibiu, Brasov si Bucuresti, unde o buna bucata de vreme, Nicholas Cage si echipa de productie a filmului a fost prezenta in toamna-iarna anului trecut.
Ghost Rider 2 ne poarta si prin tari vecine cum ar fi Turcia unde regizorul Brian Taylor a decis sa realizeze niste cadre uimitoare in locatii ca  Pamukkale sau  Cappadoccia, aducand un plus de imagine pentru aceasta continuare a filmului din 2007.

Nicolas Cage revine la rolul Johnny Blaze in filmul celor de la Columbia Pictures si Hyde Park Entertainment, Ghost Rider: Spirit of Vengeance unde Johnny inca se lupta cu blestemul sau de vanator de recompense pentru diavol, ascunzandu-se in Europa de Est atunci cand este recrutat de o secta secreta a bisericii pentru a salva un baiat (Fergus Riordan) de diavol (Ciaran Hinds).
La inceput, Johnny ezita sa imbratiseze puterea totala a personajului Ghost Rider, dar ajunge la concluzia ca este singura modalitate de a proteja baiatul si eventual sa scape de blestemul lui pentru totdeauna.

Regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor cu un scenariu de Scott M.Gimple, Hoffman Seth si David S. Goyer, avand la baza o poveste inventata de David S. Goyer pentru benzile desenate Marvel, Ghost Rider: Spirit of Vengeance mai are in distributie actori ca Christopher Lambert, Ciaran Hinds, Idris Elba, Violante Placido, si Johnny Whitworth. sursa: allentto.com

Ghost Rider: Spirit of Vengeance va ajunge pe marile ecrane incepand cu 17 Februarie 2012.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu