Noul Hotel de Gheaţă creşte la Bâlea Lac. Vezi cum arată !

Noul Hotel de Gheaţă creşte la Bâlea Lac. Vezi cum arată !Deşi n-au trecut decât 14 zile de la începerea lucrărilor, noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac începe să capete contur. Pe zi ce trece, “construcţia” de gheaţă, zăpadă şi apă îşi măreşte proporţiile, apar elemente noi din viitorul hotel, astfel că, dacă nu vor interveni probleme deosebite sau dacă vremea nu le va juca feste, echipa de 20 de constructori va putea finaliza cea mai mare parte a lucrărilor până în ajunul Crăciunului.

Până în acest moment, pentru Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac au fost folosite aproape o mie de “cărămizi” din gheaţă cristalină, decupate direct din lacul Bâlea, precum şi sute de tone de zăpadă şi apă.

Cum s-a întâmplat şi în sezoanele anterioare, Hotel of Ice va fi deschis pentru vizitare în ziua de Crăciun, tot de atunci urmând a fi disponibile şi primele camere pentru cazarea oaspeţilor. De asemenea, în acest an Moş Crăciun va aduce turiştilor ce vor veni să vadă Hotelul de Gheaţă, barul şi restaurantul ce vor funcţiona în interiorul ineditului obiectiv, astfel că cei interesaţi se vor putea bucura de băuturile preferate, servite în pahare de gheaţă şi de meniul special, servit pe platouri de gheaţă.

Hotel of Ice- Bâlea Lac, conceptul avrigeanului Arnold Gunter Klingeis, a ajuns la cel de-al şaptelea sezon şi va constitui din nou, cu siguranţă, unul dintre reperele obligatorii pentru iubitorii turismului montan, pasionaţii de adrenalină, frumos şi inedit de la noi din ţară şi nu numai.

Curioşii, pot vedea cu proprii ochi cum „creşte” Hotelul de Gheaţă vizitând şantierul acestuia de la Bâlea Lac.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică