Moş Crăciun a împărţit daruri micilor fotbalişti de la FC Inter Star Sibiu

Moş Crăciun a împărţit daruri micilor fotbalişti de la FC Inter Star SibiuDuminica seară într-o atmosfera de sărbătoare presărată de colinzi tradiţionale româneşti, Moş Crăciun învelit în steagul echipei FC Interstar Sibiu, a sosit pe terenul sintetic al bazei sportive „Mecanica” pentru a împărţi daruri celor mai mici componenti ai clubului.

La impartirea celor aproximativ 200 de pungi cu cadoruri, Moş Crăciun a fost ajutat de fosti jucatori ai clubului şi care actualmente evolueaza la echipe din tara sau strainatate.

Micutii fotbalisti de la Inter Star au recitat poezii si au cantat colinzi ,asistenta foarte numeroasa de la acest eveniment fiind incalzita de ceaiul fierbinte sau de vinul fiert pus la dispozitie de organizatori.

„Ne bucuram ca am putut aduce un zambet pe buzele micutilor nostri fotbalisti prin intermediul Mosului.Sper ca si la anul Mosul sa ne viziteze si transmit pe aceasta cale tuturor Sarbatori Fericite.”-a precizat Caius Bara presedintele clubului.

De precizat este faptul ca in ziua sosirii Mosului, FC Interstar a inregistrat inca un succes prin grupa de copii nascuti in anul 2005. Aceştia au câştigat editia din acest an a Memorialului „Nagy Miki” ce s-a desfasurat la Tg Mures In perioada 17-18 decembrie. Elevii lui Adi Demian au invins in grupa pe Od Seciuesc (3-1),Tampa Brasov 1(3-1) si pe Kinder Tg Mures cu 4-3. In semifinala au trecut de Tampa Brasov 2 cu scorul de 2-1 ,castigand in finala in fata gazdelor le la Kinder E-on cu scorul de 4-1,echipa ce in semifinala a eliminat CFR-ul din Cluj.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. FELICITARII!!!!!!!!!!!!!! PENTRU CEEA CE ATI REALIZT PENTRU TOTI JUNIORI CARE AU ALES CU SUFLETUL ACEST CLUB DIN SIBIU.SARBATORI FERICITE!!!