Bebeşelea şi-a dat demisia din funcţia de director al Grădii Zoologice Sibiu. Marius Lunca îi ia locul

Bebeşelea şi-a dat demisia din funcţia de director al Grădii Zoologice Sibiu. Marius Lunca îi ia loculDirectorul Grădinii Zoologice Sibiu a demisionat luni din funcţia deţinută. Constantin Bebeşelea a fost înlocuit deocamdată cu Marius Lunca.

Demisia domnului Constantin Bebeşelea a fost înregistrată astăzi, 19 decembrie, de către Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Sibiu. Domnul Constantin Bebeşelea a fost numit în funcţia de conducere a Grădinii Zoologice în data de 1.10.2005. Domnul Marius Lunca a fost numit interimar pe funcţia de director al Gărdinii Zoologice Sibiu. Are 25 de ani şi lucrează de 6 ani în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat„, a confirmat Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Primarul Sibiului a apreciat zilele trecute că şi directorul unităţii “este posibil, chiar probabil”, să fie demis din cauza lipsei unui plan de intervenţie în acest tip de situaţie.

Bebeşelea nu a mai aşteptat deciziile şi a demisionat chiar el din funcţie.

Toate aceste schimbări vin după ce săptămâna trecută un tigru a evadat dintr-o cuşcă lăsată deschisă din neglijenţă de către un angajat şi a ajuns apoi în pădurea de lângă Zoo Sibiu.

Tigroaica a fost împuşcată mortal în aceeiaşi zi.[nggallery id=787]

Ultima oră

Comentariul meu