exclusiv video kearse a anunțat după csu sibiu - csm bucurești, 72-100, că părășește gruparea lui cătălin vulc

exclusiv video kearse a anunțat după csu sibiu - csm bucurești, 72-100, că părășește gruparea lui cătălin vulcCSU Sibiu a suferit două pierderi importante în penultima etapă a turului de campionat. Americanul Mychl Kearse a anunțat că pleacă de la echipă din cauza unor probleme ale familiei sale din SUA. CSU Sibiu a pierdut fără drept de apel meciul cu CSM București.

De ceea ce fanii lui CSU s-au temut cel mai tare, s-a întâmpat vineri seară la Sala Transilvania.

Cu un joc slab al lui Wisseh, datorat unei probleme de sănătate și cu un Riley și un Austin vădit obositi de forcingul ultimelor 3 partide jucate cu Mureș, Asesosft și Timișoara, CSU Sibiu a capotat fără drept de apel în fața lui Căruțașu&co.

CSM București a învins meritat cu 72-100, la capătul unui meci controlat de la cap la coadă de gruparea oaspete.

Kearse pleacă. CSU caută rapid un înlocuitor

Vestea cea mai proastă a venit însă după finalul meciului.

La conferința de presă la care mass media locală nu a catadisit să vină (doar 2 jurnaliști au fost prezenți), americanul Kearse a anunțat că acesta a fost ultimul lui meci oficial la Sibiu. ”Plec în SUA. Familia mea are nevoie de mine acolo. M-am simțit excelent la Sibiu și îmi pare rău că trebuie să las acum echipa și că nu am reușit să îmi iau rămas bun cu o victorie” a spus Kearse în direct și în EXCLUSIVITATE VIDEO, la oradesibiu.ro, informația fiind preluată și de alte site-uri locale, însă într-un mod trunchiat.

Cătlin Vulc a regretat și el imediat pierderea. ”Îl înțelegem și ne pare rău că pierdem un jucător așa de important. Sper să găsim un înlocuitor chiar și până la meciul de miercuri cu Mobitelco CLuj”, a spus VULC.

URMĂREȘTE IMAGINILE VIDEO ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU DECLARAȚIILE COMPLETE

Ultima oră

Comentariul meu