un tir a intrat în zidul unei case, pe dn1 la cristian galerie foto

Accident spectaculos astăzi, pe DN 1, în localitatea Cristian. Un TIR a acroşat alte două TIR-uri şi un Jeep, după care s-a oprit în zidul unei case. Proprietarii casei aşteaptă acum să le fie plătite reparaţiile.

„Nu era nimeni în locunţă. Noi locuim în casa mare din faţă, ne-au anunţat vecinii, dar nu ne-am mirat pentru că nu e nici prima dată şi cred că nici ultima, a intrat şi în casa mare, mă gândesc că or să ne despăgubească”, a spus Maria Braga, proprietara casei.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers.[nggallery id=789]

„Pe drumul naţional 1, pe raza localităţii Cristian, s-a produs o tamponare în lanţ, eveniment produs pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers de către conducătorul unui ansamblu TIR. Astfel, acesta a acroşat două alte ansambluri Tir care erau oprite în zona axului drumului, după care a piedut controlul direcţiei de mers şi a ieşit în stânga, în afara părţii carosabile, unde a lovit peretele unei case”, a spus inspectorul principal Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu