Răzvan Marcu mută emisiunea "Raluca & Razvan" la Eveniment TV din ianuarie 2012

Răzvan Marcu mută emisiunea "Raluca & Razvan" la Eveniment TV din ianuarie 2012Trustul de presă Eveniment Sibiu şi realizatorul tv Răzvan Marcu demarează începand din luna ianuarie 2012 un proiect unic pentru media sibiană. Razvan Marcu va produce şi prezenta în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 21.30, emisiunea „”Raluca & Razvan”. Emisia se va face dintr-un studio ce este în aceiaşi clădire cu sediul Antena 1 Sibiu.

Eveniment TV si Razvan Marcu propun un demers in premiera, fiind pentru intaia oara cand o emisiune de asemenea amploare are difuzare zilnica . In plus , este tot pentru prima data in Sibiu cand o emisiune zilnica de prime-time este realizata de un studio independent.

„Eveniment TV a manifestat deschidere fata de un produs care nu se anunta prea comod pentru unii din punctul de vedere al continutului si a acceptat , de asemenea, un procedeu de lucru nemaintalnit in Sibiu la un asemenea nivel. O emisiune care presupune mobilizarea a zeci de oameni in fiecare seara , de la tehnicieni la artisti si public, este o provocare unica . Am intalnit la Eveniment TV o echipa dispusa sa accepte o astfel de aventura”-a spus Razvan Marcu.

„Propunerea venita din partea realizatorului tv Razvan Marcu de a demara un proiect de televiziune nou pentru postul nostru, precum si formatul complex al produsului, ne-a convins ca in grila de programe a Eveniment TV sa includem in prime time „Raluca si Razvan”. Incepand cu luna ianuarie a anului viitor Televiziunea Eveniment TV va difuza cel mai inchegat si complet program de televiziune local. Venirea lui Razvan in echipa noastra, completeaza produsele deja consacrate pe care Eveniment TV le difuzeaza de mai bine de 11 ani.”- a decalarat Alin Calin , directorul general al Eveniment TV.

„Raluca & Razvan” va contine toate ingredientele unei seri placute in fata televizorului : muzica live , invitati dragi publicului sibian si „condimente iuti” dupa care telespectatorilor o sa le dea lacrimile. De ras!

Prima surpriza , insa, pana la prima difuzare este noua partenera de emisiune a lui Razvan Marcu. In curand!

Ultima oră

Comentariul meu