parchetul judecătoriei sibiu a deschis dosar privind uciderea tigrului fugit marţi de la zoo

parchetul judecătoriei sibiu a deschis dosar privind uciderea tigrului fugit marţi de la zooParchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a înregistrat o cauză penală în legătură cu incidentul petrecut la Sibiu în cursul zilei de marţi, când un tigru a scăpat de la Grădina Zoologică din localitate, iar după câteva ore de căutări a fost găsit şi împuşcat, informează, miercuri, Ministerul Public.

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a fost înregistrată o cauză penală în legătură cu incidentul petrecut la Sibiu în cursul zilei de 13 decembrie 2011, când un tigru a scăpat de la Grădina Zoologică din localitate, iar după câteva ore de căutări a fost găsit şi împuşcat. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirea răspunderii judiciare”, precizează sursa citată, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Poliţia din Sibiu a declanşat cercetări cu privire la împrejurările care au condus la uciderea tigrului care scăpase de la Grădina Zoologică din neglijenţa unui îngrijitor, împuşcarea animalului făcându-se într-o situaţie neconformă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Poliţia verifică dacă vânătorul care a ucis animalul, aparţinând unei specii protejate, a respectat normele legale.

Poliţia, sub coordonarea Parchetului, face investigaţii pentru lămurirea tuturor aspectelor în cazul uciderii tigrului.[nggallery id=787]

 

Ultima oră

Comentariul meu