dj tiesto va lansa o linie vestimentară pentru femei şi adolescenţi

dj tiesto va lansa o linie vestimentară pentru femei şi adolescenţiTiesto, un renumit DJ olandez, va lansa o linie vestimentară care se adresează femeilor şi adolescenţilor, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Această linie vestimentară se va numi Clvb Life şi va include în principal tricouri de lux care beneficiază de designuri foarte populare în rândul pasionaţilor de clubbing.

“Felul în care se îmbracă ascultătorii mei din public reprezintă o mare parte a felului în care ei se exprimă în timpul show-urilor mele. Culoarea reprezintă cu siguranţă o parte importantă din acest concept”, a declarat muzicianul olandez într-un interviu acordat site-ului Billboard.com.

Tiesto, DJ-ul care a ocupat poziţii fruntaşe, ani la rând, în DJMag Top 100, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care îşi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Tijs Verwest, alias Tiesto, şi-a început cariera în 1985, lansându-se în perioada în care stilul progressive cu elemente trance cunoştea cea mai mare expansiune. Tiesto a ajuns de la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice, în 2004, în faţa a milioane de spectatori şi telespectatatori, câştigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance şi trance. Tiesto este, cu siguranţă, unul dintre cei mai iubiţi DJ-i, producători şi remixeri ajunşi vreodată în spatele platanelor.

Muzicianul olandez a susţinut mai multe concerte şi în România, cel mai recent dintre acestea având loc în luna iunie, la Arenele Romane din Capitală.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Hello, My name is Cristina I am over 34 years “Finance Bank” and Antonyo Roby’s birthday in March is six years and I now are pensionatape sickness (screloza in boards) know there is treatment but I hope to take to 2013.2014. What I want is a payment.
    Thank you.
    My country is Romania, Bucharest.
    BCR Bank. : RO78RNCB0667057986290001