video: voința învinge cu 2-1 la mioveni și termină turul în afara locurilor retrogradabile

Sibiul a jucat mai bine și a condus cu 2-0. Mioveniul a revenit în joc prin golul lui Vasile Gheorghe, dar Voința a rezistat până la final și a obținut o victorie mai mult decât meritată. Echipa lui Pelici are 17 puncte, al fel ca și Mediașul care joacă luni de la ora 16.00, acasă cu Ceahlăul.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tătar ’31 şi Dâlbea ’62. Pentru CS Mioveni a înscris Vasile Gheorghe, în minutul 72, din penalti.

0-1: Tătar a deschis scorul cu o reluare din 6 metri, cu poarta goală, după o pasă de la Nicola;
0-2: Dâlbea a înscris al doilea gol al oaspeţilor, cu un şut de la 25 de metri aproape de vinclu, din poziţie centrală;
1-2: Vasile Gheorghe a stabilit scorul final, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu asupra lui Claudiu Ionescu.

CS Mioveni:

Coca – Voicu, Iordache, Olteanu, Baicu – Ayza (Neaga ’79), V. Gheorghe, Mărgăritescu, Cl. Ionescu – Dică (Tănasă ’46) – Dina (Enache ’46). Antrenor: Marian Pană.

Voinţa Sibiu:

Miron – Bar, Apostol, Grigore – Tătar, Beza, Dâlbea (Tânc ’81), Nicola (Bunea ’46) – I. Popa, Lukanovici, Maghici (Burlacu ’72). Antrenor: Alexandru Pelici.

 

Cartonaşe galbene: Iordache ’70, Mărgăritescu ’74, Enache ’90+1 / Bar ’54.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Florin Păunescu, Marius Marchidanu – Florin Ghimbăşan.

Observatori: Patriţiu Abrudan, Sorin Satmari.

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

În minutul 90, după o fază la care Enache a împins un jucător advers şi centralul Sebastian Colţescu se pregătea să îi acorde cartonaşul galben fotbalistului echipei gazdă, jucătorii şi staful CS Mioveni au protestat, având loc o îmbrânceală generală în dreptul băncii de rezerve. Ca urmare a acestei faze, a primit cartonaş galben şi Săndulescu, rezervă la CS Mioveni, conform Mediafax.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii