primăria mediaș investește bani pentru amenajarea unui nou parc în oraș

primăria mediaș investește bani pentru amenajarea unui nou parc în orașPrimarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu, a semnat zilele trecute la Administraţia Fondului de Mediu, acordul de finanţare pentru amenajarea unui parc în zona Izvorul Dorului.

Realizarea acestuia va fi finanţată în proporţie de 93 % de către Ministerul Mediului printr-un proiect de finanţare nerambursabilă iar în proporţie de 7 % de către municipalitatea medieşană.
 Proiectul prevede amenajarea parcului cu alei, ronduri de flori, arbuşti, zone de joacă, zone de agrement şi va fi dotat cu mobilier urban.
 „Este un proiect pe care l-am depus în urmă cu un an şi jumătate, am ajuns la finalul finanţării iar în cursul zilei de ieri am semnat contractul la sediul Administraţiei Fondului de Mediu. Este un cotract în valoare de 1.100.000 RON care se va realiza anul viitor în zona str. Piscului, Izvorul Dorului, iar realizarea acestuia va îmbogăţi zona verde a oraşului nostru. “ a declarat Teodor Neamţu, primarul municpiului Mediaş.

Ultima oră

Comentariul meu