intersecţia străzilor cârlova – şoseaua alba iulia va fi semaforizată. vezi cum va arăta după!

intersecţia străzilor cârlova – şoseaua alba iulia va fi semaforizată. vezi cum va arăta după!Municipalitatea a început amenajarea unei semaforizări în intersecţia străzilor Vasile Cârlova – Şoseaua Alba Iulia, pentru a rezolva temporar problema acestei intersecţii foarte aglomerate. Semaforizarea va fi pusă în funcţiune începând de săptămâna viitoare.

Trei semafoare vor fi instalate în zona menţionată.

Un semafor va reglementa ieşirea de pe strada V. Cârlova, spre stânga, către Şoseaua Alba Iulia; ieşirea spre dreapta se va face respectând indicatorul „cedează trecerea”.

intersecţia străzilor cârlova – şoseaua alba iulia va fi semaforizată. vezi cum va arăta după!
Click pe poză

Celelalte două vor fi montate pe Şoseaua Alba Iulia.

„Până în prezent Direcţia Tehnică, cu sprijinul SC DPC SA, a instalat deja  stâlpii pentru semafoare şi se lucrează la marcaje şi la reţeaua de alimentare a acestora.

De vineri, 9 decembrie, va începe montarea corpurilor de semaforizare”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Semaforizarea va fi pusă în funcţiune începând de săptămâna viitoare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este o idee excelenta, va fi o schimbare in bine.
    Numai sa fie sincronizate bine cu restul…
    Daca tot se pun semafoare, ar trebui sa fie trasata si o TRECERE DE PIETONI in zona. Pe acolo se traverseaza destul de des soseaua aglomerata, pentru ca e mult de mers pana la Polsib (de exemplu).