topul mârlanilor: ford parcat cu tupeu în intersecţia reconstrucţiei cu malului

Un şofer binevoitor şi-a lăsat maşina cu nesimţire fără să îi pese că din cauza lui, colegii din trafic au putut circula cu dificultate.

Zi de vineri după amiază. Se ştie că intersecţia din dreptul podului de lângă Piaţa Cibin este una din cele mai aglomerate din oraş.

Şoferii circulă cu dificultate mai ales la ore de vârf.

De această situaţie nu a ţinut cont un şofer care şi-a parcat maşina la doi paşi de intersecţia Reconstrucţiei cu Malului.

Nici claxoanele colegilor lui din trafic nu l-au impresionat prea tare, de vreme de maşina a rămas acolo destul de mult timp.[nggallery id=784]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu