trasee modificate la autobuzele 18, 2, 10 şi curse mai puţine pe alte rute. vezi schimbările propuse de tursib!

trasee modificate la autobuzele 18, 2, 10 şi curse mai puţine pe alte rute. vezi schimbările propuse de tursib!Consilierii locali vor aproba joi programul curselor mijloacelor de transport în comun, valabile de la 1 ianuarie 2012. Autobuzul 18 va circula până în Cartierul Tineretului.

TURSIB spune că a făcut verificări în teren şi s-au constatat unele neconcordanţe:

„Traseul 18 se va modifica prin prelungirea itinerariului până în Cartierul Tineretului – ca urmare a cererilor făcute de sibienii care locuiesc în această zonă.

La traseele 11, 113,115, 117, 118 şi 23, s-au redus anumite curse, care în urma determinărilor făcute de personalul TURSIB, s-au dovedit a transporta un număr foarte mic de călători (sub 10)

Ca urmare a reabilitării podului, pe porţiunea între Cema şi Tăbăcărie, s-au modificat traseele autobuzelor 2 şi 10. Astfel autobuzele de pe traseul 2 nu vor mai circula până la Tăbăcărie, iar în schimb vor circula până aici autobuzele de pe traseul 10”, se arată în proiectul de hotărâre ce se va afla joi pe masa consilierilor locali.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. interesant!
    oare consilierii locali pe când vor “concepe” o stategie de a “lega” cisnădia de sibiu, peste deal…având în vedere că toată această zonă s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp…
    sau TURsib-ul se teme de “concurenţa” loială sau de rechini
    ar fi interesant să aflăm un puct de vedere de la tursib…de exemplu traseul 1 cum se duce pâna la viile …de ce nu ar creea un traseu spre sevis-cisnădie…

    cu stimă.,