poli timişoara se teme de gaz metan mediaş: "trebuie să fim inspiraţi în faţa mediaşului"

poli timişoara se teme de gaz metan mediaş: "trebuie să fim inspiraţi în faţa mediaşului"Antrenorul bănăţenilor Valentin Velcea i-a studiat pe viu pe cei de la Gaz Metan şi le cere elevilor săi multă atenţie şi inspiraţie în meciul de joi. Tehnicianul Politehnicii e de părere că gruparea din Mediaş nu trebuie sub nicio formă subestimată, principalul ei atu fiind unitatea grupului. Cristi Todea ameninţă pe Poli că Mediaşul merge să învingă la Timişoara.

„Suntem pe un drum ascendent şi mă refer la drumul cel mai scurt de participare în adevăratele competiţii ale fotbalului mare. Întâlnim o echipă organizată, o echipă scurtă, care ştie să joace foarte bine arma contraatacului. Să nu mai privim Mediaşul ca o echipă mică şi în formare. Are deja trei ani de primă divizie, au ajuns în cupele europene, unde au jucat, din punctul meu de vedere foarte bine. Au un grup omogen, cu nume nu foarte mari. Va trebui să fim inspiraţi la acest joc, să apelăm la ultimele resurse ale acestui an şi să implementăm un spirit de luptă pe care Politehnica l-a arătat în meciul cu Steaua”, a declarat Velcea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul polist a mărturisit că are câteva semne de întrebare în ceea ce priveşte disponibilitatea unora dintre jucători, însă speră totuşi să fie cu toţii apţi la ora meciului de joi. „Din punct de vedere medical jucătorii arată bine. Mai avem mici probleme, inevitabile, pentru că antrenamentele sunt intense, iar eu nu prea obişnuiesc să menajez şi cer agresivitate. Îmi doresc să nu se mai întâmple nimic în ceea ce priveşte accidentările până la ora jocului”, a mai spus Velcea.

„Principalul” lui Poli nu consideră că echipa sa e dezavantajată de pauza de o săptămână şi jumătate pe care a avut-o de la ultimul joc oficial. „E adevărat, noi am terminat campionatul mai repede, iar Mediaşul încă mai joacă. Dar am rămas montaţi, pentru că suntem conştienţi că mai avem o etapă, şi în că una extrem de importantă. Meciul cu Mediaş are o însemnătate destul de ridicată, deoarece dorim să accedem în semifinalele Cupei României”, a mai spus Velcea.

Medieşenii sunt optimişti

„De fiecare dată când joc cu Timişoara primesc multe mesaje de la prietenii de la Arad să îi batem sau să mă felicite pentru că am învins. Ne dorim foarte mult să mergem mai departe în Cupă, e şansa noastră la Europa „, spune căpitanul Mediaşului, Cristi Todea (foto), despre partida ce contează pentru sferturile Cupei României.

Meciul Poli Timişoara – Gaz Metan, are loc joi de la ora 18:00, în direct pe sport.ro

Ultima oră

Comentariul meu