salamul de sibiu, campionul vânzărilor la agricola bacău în 2011. peste 1,3 milioane batoane vândute!

salamul de sibiu, campionul vânzărilor la agricola bacău în 2011. peste 1,3 milioane batoane vândute!1.350.000 batoane de Salam de Sibiu Agricola Bacău au cumpărat românii în anul 2011. Este sortimentul cel mai renumit din categoria mezeluri şi, începând cu vara anului 2009, lider incontestabil pe tot segmentul salam de Sibiu comercializat în România.

În acest an, Salamul de Sibiu Agricola Bacău a câştigat în medie, lunar, câte un punct procentual cotă de piaţă, iar un mare succes a înregistrat sortimentul unic pe piaţa locală Salam de Sibiu – Coniac – Ediţia de Colecţie, fabricat în cantitate limitată (8 tone) de doua ori pe an, de Crăciun şi de Paşte.

„Acest sortiment a fost special lansat pentru cei mai pretenţioşi şi îndrăzneţi consumatori, «căutătorii de gusturi» – cum le spunem noi. Este cu adevărat un produs preţios, în care maeştrii noştri în reţete au combinat cu îndrăzneală robusteţea cărnii de porc cu rafinamentul inconfundabil al coniacului românesc, iar rezultatul este unul pe măsură: un gust satinat, de colecţie”,  a declarat Angelica Şmil, directorul companiei Salbac SA, firmă din cadrul grupului Agricola Bacău.

Estimările pentru sfârşitul anului anticipează atingerea unei cifre de afaceri de 341 mil. lei pentru Agricola Internaţional, respectiv o cifră de afaceri de 500 mil. lei la nivelul întregului Grup de firme Agricola Bacău, fiind vorba de creşteri de circa 21% faţă de rezultatele anului trecut.

Ultima oră

Comentariul meu