poliţia confirmă mâna criminală în cazul incendiului de la liquid şi dobrun

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a anunţat luni că are o listă de suspecţi şi că lucrează de zor la identificarea autorilor. Imaginile video din Liquid nu vor fi puse deocamdată la dispoziţia mass media, pentru „buna desfăşurare a desfăşurării anchetei”.

Referitor la evenimentul produs în municipiul Sibiu sâmbătă dimineaţa, 3 decembrie, respectiv incendierea a două societăţi comerciale, clubul Liquid şi restaurantul Dobrun, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu este în măsură să facă următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost constituit un grup de lucru format din specialişti ai mai multor instituţii cu atribuţii în acest domeniu (Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Serviciul Român de Informaţii – Secţia Sibiu, Serviciul de Informaţii de Protecţie Internă Sibiu), care analizează şi face verificări specifice pentru identificarea autorilor acestei fapte.

Cercetările sunt efectuate sub directa coordonare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi distrugere calificată prin incendiere, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 217 alin 1 şi 4 raportat la art. 218 alin. 1 din codul penal.
În măsura în care informaţiile solicitate de mass-media nu grevează asupra bunei desfăşurări a anchetei judiciare, vom încerca să le oferim cu promptitudine, însă obiectivul nostru este identificarea şi reţinerea urgentă a autorilor.[nggallery id=780]

Ultima oră

Comentariul meu