video - foto: clubul liquid incendiat de o mână criminală. restaurantul dobrun distrus în totalitate! imagini video de după dezastru!

Liquid și restaurantul Dobrun au fost mistuite sâmbătă dimineață de un puternic incendiu. Pompierii nu exclud varianta unei mâini criminale. Patronatul spune și el că focul a fost pus intenționat și că are dovezi în acest sens.

Anunțat inițial ca un banal incendiu, situația s-a dovedit a fi una extrem de dificilă. Incendiul a izbucnit în jurul orei 7.00,

Cei de la Liquid, club care a ars în proporție de aproape sută la sută, spun că nu au dubii legat de faptul că o mână criminală a pus la cale acest incendiu. ”Există nişte filmări, există nişte probe, cineva a incendiat clubul. Nu este prima dată, cineva a mai încercat acum un an şi ceva, acum a reuşit, mai departe vedem ce o să se întâmple. Există nişte recipiente în care probabil a fost ceva material combustibil”, a spus Adrian Barbu, manager al clubului sibian.

ISU și Poliția confirmă bănuielile

Cei de la Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Sibiu spun că incendiul a izbucnit din mai multe focare. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu. Iniţial informaţia pe 112 a venit că este doar la coşul clădirii, din cauza încălzirii, fapt ce am constatat la faţa locului că nu este adevărat, depistând că sunt mai multe focare. Fiind o clădire veche şi cu multe elemente de lemn s-a extins. ISU a intervenit cu toate forţele”, a declarat locotenent-colonelul Cosmin Balcu, inspector şef ISU Sibiu.

”Cercetările sunt în curs de desfăşurare, după concluziile stabilite de către ISU Sibiu cât şi cercetarea efectuată de către Poliţie urmează să fie stabilite cu certitudine circumstanţele în care s-a produs acest incendiu”, a spus și Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

CITEȘTE AICI TOTUL DESPRE ACEST INCENDIU ȘI VEZI IMAGINI VIDEO INCREDIBILE

Clubul a fost distrus în proporție de 90 la sută.

[nggallery id=780]

articol scris de Andra Popa. Video și foto: Dan Claudiu Buzdugan

Ultima oră

Comentariul meu