reacţia lui crăciunescu, după ce a aflat ce au plănuit voinţa sibiu şi u cluj pentru meciul din liga i

 reacţia lui crăciunescu, după ce a aflat ce au plănuit voinţa sibiu şi u cluj pentru meciul din liga iPreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Crăciunescu, a declarat, joi, că, din punctul său de vedere, protestul anunţat de cei din conducerea Universităţii Cluj în meciul cu Voinţa Sibiu, de sâmbătă, nu are o bază solidă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În opinia lui Crăciunescu, Universitatea nu are de ce să se plângă când vine vorba de arbitrajele din ultima perioadă, spre deosebire de Voinţa. „Eu nu-i înţeleg pe cei de la U Cluj. Nu au motive să se supere pentru ultimele meciuri. Dacă protestul lor e legat şi de arbitrajele din vremea vechii conduceri, atunci îi aprob. Sibienii au motive să se plângă, au fost dezavantajaţi clar. Eu nu am ce să le fac, e o ţară liberă şi e dreptul lor să protesteze dacă aşa cred ei că e mai bine”, a declarat Ion Crăciunescu pentru MEDIAFAX.

Oficialii Voinţei Sibiu şi ai Universităţii Cluj au anunţat că vor începe meciul direct, de sâmbătă, cu o întârziere de 10 minute în semn de protest faţă de greşelile de arbitraj din ultima perioadă.

Ultima oră

Comentariul meu