lufthansa dublează numărul zborurilor către munchen, de la sibiu

lufthansa dublează numărul zborurilor către munchen, de la sibiuCălătorii cu un orar mai flexibil, cu noile zboruri zilnice introduse pe ruta Sibiu – Munchen, începând cu orarul de vară al anului următor.  Lufthansa a anunţat că va dubla numărul curselor Sibiu – Munchen, la 14 zboruri pe săptămână. Cu începere din orarul de vară 2012, zborul va fi operat de către Lufthansa cu un aparat CRJ-900 ce oferă locuri atât pentru clasa business, cât şi economic.

Noile zboruri completează serviciile existente, fiind concepute astfel încât să ofere ore de plecare cât mai potrivite nevoilor de călătorie atât pentru pasagerii business, cât şi pentru cei care aleg Munchen drept destinaţie turistică.  Din martie 2012, pasagerii Lufthansa din Sibiu vor putea să aleagă acest nou orar de zbor cu plecare de dimineaţă pentru a se putea bucura de o întregă zi în Munchen, indiferent dacă au în vedere întâlniri de afaceri, vizite turistice sau urmează să prindă alt zbor cu plecare din Munchen către Europa sau o destinaţie din reţeaua internaţională Lufthansa.

“Ne bucurăm că putem să oferim un al doilea serviciu pe o rută care dovedeşte o dezvoltare pozitivă şi potenţial de creştere. Sibiul reprezintă o investiţie de succes pentru Lufthansa România şi dovedeşte importanţa strategică pe care i-o acordăm pieţei locale.  Recent Lufthansa a anunţat şi introducerea primului zbor de linie pe ruta Bucureşti – Berlin, o nouă destinaţie oferită începând cu anul viitor” a declarat Dl. Ofer Kisch, Director General Lufthansa Group pentru Europa Centrală şi de Est. „Noul zbor din Sibiu permite o capacitate suplimentară de 1,200 de locuri pe săptămână la aceleaşi standarde înalte în contextul unei pieţe aflate într-un proces de creştere constantă. În vara anului 2012, Lufthansa va asigura conexiuni din România către destinaţii de peste tot din lume prin 110 zboruri săptămânale operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Sibiu. În huburile din Frankfurt şi Munchen, oferim pasagerilor noştri cele mai avansate facilităţi şi servicii de transfer rapid către peste 120 de destinaţii la nivel mondial.” a adăugat acesta.

Prin noul serviciu LH 1667, ce decolează din Sibiu la 07:15 şi soseşte în Munchen la 08:00, Lufthansa oferă o selecţie vastă de peste 2.400 de conexiuni săptămânale dinspre Munchen către 120 destinaţii în Germania, Europa şi peste tot în lume. În plus, noul zbor oferă posibilităţi extinse de a ajunge în oraşe îndepărtate precum destinații din America de Nord: New York, Washington sau Boston. Zborul retur LH 1666 are ora de plecare la 19:45 şi aterizează în Sibiu la 22:20.

Noul orar pe scurt:

 Sibiu – Munchen – Sibiu

Sibiu   Munchen
LH 1667* 07:15 08:00 Zilnic LH 1664 14:35 17:10 Zilnic
LH  1665 17:50 18:35 Zilnic LH 1666* 19:45 22:20 Zilnic

* noi servicii introduse din 25 Martie 2012 / ore locale

 

Ultima oră

Comentariul meu