„nunţi la înălţime” revine în weekend la golden tulip ana tower sibiu

„nunţi la înălţime” revine în weekend la golden tulip ana tower sibiuDuminică, 4 Decembrie 2011, intre orele 12:00-20:00, hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu va găzdui a doua ediţie a târgului „Nunţi la înălţime”.  Evenimentul reuneşte cei mai buni specialişti din domeniu pentru a vă ajuta la planificarea nunţii dumneavoastra până în cele mai mici detalii.

Formaţii artistice cunoscute precum Forever Dance, Junii Sibiului,  Snaco Dixie, vor oferi demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă.

Dadoo Brides îşi va etala oferta de rochii de mireasă, salonul Luciano Hair and Style va face demonstraţii de make-up, iar Uniflora şi Flower Shop vor prezenta cea mai bună ofertă în materie de aranjamente florale pentru nuntă.

Complexul Naţional Muzeal ASTRA va fi prezent prin oferta sa de servicii pentru nunţi şi oferă vizitatorilor la târg ocazia de a face gratuit plimbări cu caleaşcă pe str. Scoala de Inot.

Au mai confirmat participarea la eveniment firme al căror nivel de excelenţă în oferirea serviciilor este recunoscut: Agenţia de călătorii Kusadasi va dezvălui locaţii şi oferte pentru petrecerea lunii de miere, Hera Style, Dadoo Brides, White Style, Anka’s  si White Crystal Salon vor prezenta cele mai noi colecţii de rochii şi pantofi de mireasă  cu ajutorul modelelor de la scoala de modeling Cleopatra Popescu.  Paolo Rossi va prezenta costume bărbăteşti, Art Mariage,  Kaffka, Marvel Events, Bri Agency, si Seven Events prezintă oferta completă de organizare de evenimente, iar cele mai bune prăjituri şi torturi vor fi oferite de către Stela Prod si Savana Impex.

Oferte pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere la cel mai înalt nivel vor fi oferite de către  Experience Sound & Light, Video Center şi Sever Sound.

 

Ultima oră

Comentariul meu