Gaz Metan, încurajată de arădeni la meciul cu Poli "Vrem să jucăm din nou în Europa"

Gaz Metan, încurajată de arădeni la meciul cu Poli "Vrem să jucăm din nou în Europa"După o etapă în care greşelile de arbitraj au fost la tot pasul, 5 echipe acuzând această problemă, oamenii de fotbal sunt „foc şi pară” la adresa arbitrilor.

Una dintre echipele defavorizate în această etapă a fost Gaz Metan Mediaş, care a pierdut, scor 0-1, partida disputată acasă cu Petrolul după un penalty acordat uşor la Opriţa. Totuşi, căpitanul Gazului, Cristi Todea, nu pune înfrângerea pe seama arbitrajului, însă trage un semnal de alarmă asupra periculozităţii acestui gen de greşeli.
” A contat şi greşeala de arbitraj, dar într-o măsură mai mică decât ratările noastre. Dacă am fi marcat nu se ajungea aici, acum doi ani, când am venit la Mediaş se greşea mai grav în defavoarea noastră, dar reuşeam să învingem. Au fost greşeli mult mai mari în această etapă, de exemplu cea de la Sibiu, care a fost de cascadorii râsului! Nu cred că s-a mai văzut aşa ceva în Liga I. Trebuie identificată problema, să se vadă dacă e vorba de lipsă de valoare sau intenţie. În retur se poate decide soarta unor echipe pe astfel de greşeli!” , avertizează Todea.

Cauza problemelor? În căutare…

Gaz Metan a început sezonul cu speranţe mari şi cu un parcurs neaşteptat de bun în Europa, fiind aproape să ajungă în grupele Europa League. Acum, trupa lui Pustai se zbate în subsolul clasamentului, pe locul 12, la 3 puncte de retrogradare. Todea admite că există anumite probleme la echipă, dar spune că motivul exact nu a fost identificat încă.
” Nu am descoperit încă motivul pentru care suntem pe acest loc. Au fost unele plecări de jucători, în unele meciuri suntem doar 5 jucători pe teren din cei ce jucau la început. Mai există şi probleme financiare, iar noi suntem obişnuiţi ca salariile să fie plătite la zi, dar se pare că se va rezolva în curând problema cu banii, pe care nu o consider însă motivul principal al evoluţiilor mai slabe „, spune căpitanul formaţiei medieşene.

„Meciul cu Timişoara va fi unul deosebit pentru mine”

Gazul va întâlni pe 8 decembrie FC Timişoara, în sferturile Cupei României, competiţie în care oamenii lui Pustai îşi pun toate speranţele pentru un nou an european. Meciul va fi cu atât mai special pentru Todea, cu cât mijlocaşul central a crescut la UTA, marea rivală a Timişoarei.

„Va fi un meci deosebit pentru mine. De fiecare dată când joc cu Timişoara primesc multe mesaje de la prietenii de la Arad să îi batem, sau să mă felicite pentru că am învins. Ne dorim foarte mult să mergem mai departe în Cupă, e şansa noastră la Europa. Cu toate acestea, trebuie să ne concentrăm pe partida de duminică împotriva Chiajnei, e un meci vital pentru noi şi e foarte important cum terminăm turul de campionat”, încheie Cristi Todea. sursa: prosport.ro

 

 

Ultima oră

Comentariul meu