iulian popa după voinţa - cfr cluj, 0-1: "arbitrul ne-a tratat ca pe nişte cerşetori, pe unii colegi i-a înjurat"

iulian popa după voinţa - cfr cluj, 0-1: "arbitrul ne-a tratat ca pe nişte cerşetori, pe unii colegi i-a înjurat"Într-un meci în care a pornit ca outsider clar, Voinţa Sibiu i-a ţinut piept cu brio lui CFR şi a părut, în unele momente, aproape chiar de victorie. Câteva decizii cel puţin discutabile ale arbitrului Radu Petrescu au schimbat însă complet faţa jocului, conform fotbaliştilor sibieni.

Printre cei mai dezamăgiţi jucători a fost Iulian Popa, jucătorul sancţionat cu fault la căderea lui Beto care a dus la anularea unui gol valabil a Voinţei. „Nici măcar nu l-am atins pe Beto. Într-un fel a fost inteligent şi a simulat, dar oare ce învaţă un copil care vine la meci? Să trişeze?”, spune Popa, vizibil marcat de evenimentele din cursul jocului. „Aşa ceva nu îţi face cinste. El, care e la un nivel mult mai mare şi câştigă într-o lună cât noi într-un an ar trebui să promoveze sportivitatea”, mai punctează atacantul.
„Arbitrul ne-a tratat ca pe nişte cerşetori”
Atacantul stânga al Voinţei crede cu tărie că formaţia sa merita victoria, despre care spune că le-a fost luată de către centralul Petrescu: „Am fi meritat clar să câştigăm, am fost cel puţin la acelaşi nivel cu ei. Arbitrul m-a făcut să cred, la un punct, că am făcut ceva rău. Îmi era frică să protestez, ca să nu îmi dea al doilea galben. Ţi-e scârbă când vezi ce se întâmplă. Când i-am cerut explicaţii, ne-a tratat ca pe nişte oameni veniţi la cerşit, care miroseau urât”. Mai mult, Petrescu e acuzat că i-ar fi înjurat pe sibieni, care cataloghează arbitrajul ca fiind „penibil”, reclamând golul anulat, un penalty neacordat şi acordarea loviturii libere indirecte din careu la faza golului echipei lui Costa. „Colegii mi-au spus că Petrescu i-ar fi înjurat pe tunelul dinspre vestiare. Nu pot să redau cuvintele pe care le-a folosit. Când faci tot ce poţi şi cineva îţi fură rezultatul simţi o frustrare, un sentiment incredibil. Nu mi-e ruşine să spun că am plâns la vestiare. Poate e mai bine aşa, m-am descărcat, altfel cine ştie ce făceam. E cea mai mare dezamăgire pe care o trăiesc în ultimii ani”, mai zice Popa.
Moment emoţionant la finalul meciului
Deşi foarte supărat după partida cu CFR, Popa a ţinut să îşi laude antrenorul, pe Alexandru Pelici, despre care spune că e unul din tehnicienii de top din România. „Alex Pelici e un om extraordinar, nu îmi găsesc cuvinte să spun ce fel de om este. Modul în care ne-a strâns împreună la final m-a răvăşit. Merită să fie unul din marii antrenori ai României”. Cuvintele lui Pelici pentru jucători, la finalul meciului, au fost: „Pentru mine voi sunteţi adevăraţii câştigători, sunteţi nişte campioni”
Sunt curios ce măsuri va lua domnul Crăciunescu. Parcă văd că va lua şase luni, apoi i se va reduce pedeapsa la două etape, precum s-a întâmplat cu Chivulete după meciul cu Petrolul
Iulian Popa, atacant Voinţa
Vreau neapărat să le mulţumesc suporterilor. Nu am mai simţit ce am simţit azi de la meciul cu Steaua, sau de la baraj.Sunt nişte oameni extraordinari. Vom ocupa minim locul 12, o merităm. Nu am fost cu nimic sub Dinamo, Rapid, Oţelul sau CFR
Iulian Popa, atacantVoinţa
sursa: prosport.ro

Ultima oră

Comentariul meu