voința măcelărită cu cfr-ul. sibiul a pierdut cu 0-1 pe mâna centralului petrescu

voința măcelărită cu cfr-ul. sibiul a pierdut cu 0-1 pe mâna centralului petrescuVoința a făcut însă un meci excelent și a fost dezavantajată clar de maniera de arbitraj a bucureșteanului Radu Petrescu. CFR-ul a jucat modest pe Muncipal, în timp ce Voința a dominat clar partida.

Sibiul a mizat tot pe un atac cu trei jucători ofensivi, la fel cum a făcut-o și în meciul pierdut runda trecută în ”Groapă„. Jorge Costa a venit și el pe Municipalul sibian cu sarcină clară: victorie și 3 puncte.

Chiar dacă stadionul nu a mai fost la fel de plin ca la partidele cu Steaua sau Rapid, sibienii care au ales să vină să vadă partida au avut ce vedea.

Sibiul a avut prima ocazie în minutul 8, atuci când Piccolo i-a pus pe tavă o minge lui Popa, dar atacatul sibian a șutat slab de la 20 de metri. Trei minute mai târziu Sergiu Bar a centrat pentru același Popa, dar atacantul sibian a încercat o reluare spectaculoasă cu călcâiul, mingea scurgându-se pe lângă poarta lui Beto. Minutul 14 a mai adus o ratare în dreptul lui Beza de data aceasta, șutul mijlocașului sibian ocolind de puțin buturile CFR-ului.

Clujenii au avut cu adevărat prima ocazie în minutul 31. Bastos și-a arătat clasa și a șutat direct pe poartă dintr-o lovitură liberă care a semănat mai mult cu un corner. Miron a scos însă salvator de sub transversală, arătând că merită încredere între buturile Voinței.

Echilibrul din teren a fost stricat de centralul Petrescu, acesta eliminând-ul pe Beza în ultimul minut al primei reprize, sibianul văzând al II-lea galben pentru un fault banal de joc la mijlocul terenului.

Și în zece oameni, Sibiul a fost periculos. Popa a inventat o fază superbă în minutul 54, dar Beto și-a arătat și el clasa și a scos șutul din unghi al atacantului sibian.

Cea mai controversată fază a meciului a avut loc în minutul 77, atunci când Beto a degajat greșit un balon și a căzut de lângă Popa, fără ca atacantul sibian să îl faulteze. Centralul Petrescu a fluierat fault la portar, greșind flagrant.

Același arbitru l-a eliminat apoi ușor și pe Camora, dându-i al doilea galben în minutul 80 pentru simulare.

Radu Petrescu a culminat cu decizia luată în minutul 86, când a acordat o lovitură liberă indirectă pentru o pasă a lui Apostol către Miron. Garcia a înscris cu un șut pe jos și a adus Clujului o victorie mai mult decât rușinoasă.

Ultima oră

Comentariul meu